Kunst koeien
ACTUEEL
ACTUEEL

Verhuur!

Nu ook verhuur van kunstkoeien, kunstpaarden en boerderijdieren!
 
Heeft u een feestje, verjaardag, bedrijfsfeest of gewoon zin in een volle tuin? CNAL verhuurt levensechte kunstdieren voor een prima prijs.
 
Neem contact op voor meer informatie.
 

Kunstkoeien voor CDA campagne

IMG 2953 In het kader van de verkiezingen voor de Provinciale Staten voerder het CDA in Fryslân een opvallende campagne. Langs de Provinciale weg tussen Bolsward en Leeuwarden bij Kubaard leken de eerste koeien dit voorjaar buiten te lopen. Bij nader inzien bleken het CNAL kunstkoeien te zijn. Getooid met CDA koeiendekjes bleek het te gaan om een blikvanger in verkiezingstijd. IMG 2874
IMG 2846
Ook tijdens de verkiezingsactiviteiten in winkelcentra werden kunstkoeien en kalveren en kalveren ingezet voor de campagne. 

Beschilderd in de CDA kleuren of getooid met de nieuwe Friese CDA vlag vormden de kunstkoeien blikvangers waar niemand omheen kon.
Het CDA werd in Fryslân overtuigd winnaar van de verkiezingen. 

Uiteraard zijn wij als bedrijf niet partijdig dus zijn onze kunstkoeien ook voor u te huur of te koop om blikvanger te worden voor uw bedrijf of produkt. De koeien kunnen door ons in uw huisstijl worden geschilderd maar u kunt ook een exemplaar bestellen dat stevig in de grondverf is gezet. U kunt dan zelf uw eigen reclamebureau of kunstenaar aan het werk zetten om de koeien te bewerken zoals u ze wilt hebben.
Succes verzekerd!


IMG 2815

18-03-2015